Nu nalkas den kalla årstiden

Kall luft var det idag så nu känns det verkligen som höst. Att skogen dignar av trattkantareller är också ett säkert hösttecken.
Var ute med Alva och plockade två dagar i rad, första dagen tappade vi hennes pannband så därför blev det en tur till dagen efter. Hittade dock inte det, trots att jag verkligen gick på i stort sett samma sträcka.
Jolie är fortfarande väldigt flåsig och inte bra från sin bronkit så på torsdag kommer veterinären igen så får vi se vad vi ska göra nu. Rider mest skritt och barbacka för att hon ska få göra något iaf. Hon blir tjock och långhårig, så det blev iaf en helklippning nu för att göra något. Svårt att rida bort kilona då hon inte kan anstränga sig. Gräset tycks vara väldigt fett iaf och höet väldigt näringfattigt så det är lite lagom svårt att få ihop det den här vintern. Vi hade ett superhö vi skulle köpa, men så chockhöjdes priset till typ 3 gånger så mycket som normalpriset så vi fick leta annat. Bristår till trots så kan man ju inte ge hur mycket som helst.
Min träning går lite fram och tillbaka nu känner jag, har försökt vara flitig med övningarna men det blev svårt när jag fick mer ont i ryggen en period här. Då blir man försiktig och undviker att anstränga den. Nu är studien snart klar också, får se hur jag lyckas fortsätta själv sen...
Tråkigt också att inte kunna rida som vanligt. Blir mest mockning och skrittpromenader. 




Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0