Rehabträning

Sent omsider så har jag börjat träna riktat, haha. Blev med i en studie om ryttare med ländryggsbesvär och tänkte; det här är ju super! Då måste jag ju göra övningarna för att inte paja studien. Jag är annars hemskt dålig på att följa någonting och orka hålla tråden så att säga. Andra veckan pågår nu så jag kör på. Har även börjat springa igen på sådär 4 år.. 
Först fick jag ju diskbråck 2014 och sen blev jag gravid 2015 och efter det har det tagit hemskt lång tid för min kropp att bli som den ska. Blev även opererad i magen 2016 Så man har ju sina skavanker. 
Ryggproblemen blev ju bättre efter diskbråcket men de kommer och går och försvinner liksom aldrig helt. Det kan hugga till så man typ tappar andan när man minst anar det. Ibland gör det ont att sova, ibland kan man knappt röra sig för att det stramar och hugger. Vissa dagar är man som vem som helst. 
Eftersom jag inte rider lika mycket numera som förr, så känner jag av det mer beroende på vad jag gör. Så jag tänkte att jag skulle bli bättre på att träna annat också!

För tillfället är Jolie sjuk och har inflammation i luftvägarna så nu har jag knappt ridit på en månad. Bara ett par skritturer och två pass på mammas ponny. Det är skittråkigt, hoppas så himla mycket att hon ska bli bra snart. 


Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0