Uppsala-besök

I helgen som var så var jag ju dessutom och hälsade på min bästa kompis Sari i Uppsala. =)
Vi ses alldeles för lite så det var verkligen på tiden. Hon har ju både flyttat till annan lgh, fått ett föl och skaffat kattunge så det var mycket nytt att titta på när jag ändå var där. =)

Vi gjorde stan osäker på lördagen, efter att vi varit i stallet och tittat på hästarna. Var runt och shoppade upp alldeles för mycket pengar som vanligt och det blev lite av varje som inköptes. Jag köpte en ny parfym då min bästa i princip är slut, det blev en Lacoste Dream of Pink. Sedan fortsatte vi till en affär som hette New Yorker som hade allt i klädväg och billigt dessutom. Köpte både underkläder och ett par 3kvartsbyxor som jag kan ha ute eller på gymmet. Perfekt, precis vad jag behövde liksom!
På kvällen provade vi busstrafiken och åkte in till stan (Sari bor en bra bit utanför bortanför Ultuna) för att gå ut på krogen lite grann. Blev Flustret som fick stå ut med oss några timmar och vi hade väldigt trevligt på deras uteservering samt dansgolv.
På söndagen blev det bussresa till IKEA och så käkade vi brunch där.
Resten av dagen blev mest slappande =P och sedan åkte jag hem på kvällen. Det är inte så fasligt långt till Uppsala, 16-17 mil max.



Sari & Liberty



Kattungen Selma (som  tagen från Whiskasreklamen)



Utanför nybyggda 2-våningars IKEA



En Uppsalabuss, de är gröna där ;-)

Väl hemma väntar som vanligt katterna på en och vill undersöka och lukta var man har varit någonstans. Denna gång var jag ju mycket intressant eftersom jag luktade kattunge. Tiger o Misse har fått en lekplats ovanpå våra garderober i sovrummet som de tycker är fantastiskt kul att hoppa upp och ligga och spana.



Tiger åmar sig inför kameran ;-)



~~~~~



Nu regnar det igen! =(
BLÄ!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0