Söndag igen

Snart ny vecka igen. Tycker helgerna går alldeles för fort =/ Är dags för semester snart som tur är, har ansökt om v 12 så det är bara att härda ut 3,5 v till ungefär.
Igår var jag hos D och kollade film, Perfect Creature. Den var riktigt spännande och bra tycker jag. Handlade om vampyrer och människor som levde i harmoni tills en blev förändrad av virus och började döda folk.. Klart sevärd.
Vi fick dock möblera om lite o kolla framför datorn för cd-r skivan var det nåt fel på så det gick inte att kolla via dvd'n. Men det gick bra ändå. =) D trodde inte att jag kunde sådana fina termer som 'icke kompatibel programvara' haha.. verkar som jag förvånar honom ofta. Häromdagen blev han förvånad över att jag kunde datorförkortningar al'a msn/dataspelsspråk.. Brb, bbl, gtg, lol.. osv. Klart man kan sånt! =D
Fick spela bilspel också, först vinglade min bil fram som om ett rattfyllo körde men sen gick det bättre... Men jag behöver nog öva några ggr till så jag slutar krascha bilen i bergväggar o sånt! =P

Lustigt hur mycket man inser att man saknar när man utsätts för det igen. Då märker man vad man förträngt. Men det känns faktiskt bara bra just nu. Jag är optimistisk. =)

Everytime I see your face
Everytime you look my way
It's like it all falls into place
Everything feels right
Ever since you walked away
You left my life in disarray
All I want is one more day
It's all I need: one more day with you

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0