Önskas: Fler timmar per dygn

Alternativt fler lediga dagar i veckan. Kan lätt tänka mig två lediga dagar på varje arbetsdag, men med samma lön ;-)
Var hos sjukgymnasten idag som tyckte att ut och springa, 30-40 min, 2-3 dagar i veckan, vore skitbra för min rygg. Jag bara ehm.. jaa när ska jag hinna det då och kliade mig i huvudet. Får försöka bege mig ut åtminstone de dagar jag är ledig då, men det sket sig ju redan idag eftersom jag inte varit ute idag.
Jag har däremot ridit ut en sväng på Jolie ihop med Maria och Harry, det var nästan helt mörkt när vi kom tillbaka. Jobelle fick vila idag och Jac borstade jag på. Han vilar ju lite nu tills Micke-besöket.
Åkte förbi affären på hemvägen i sällskap med Maria som också skulle ha lite grejer. Nu har jag mat i ugnen, men borde egentligen fixa något mer i större mängd så jag har matlådor för resten av veckan, jobbar 'caca-vecka' dvs kväll/dag/kväll/dag och då hinner man inte mycket på kvällarna. Men det räcker nog tills på onsdag och då kan jag laga mat på kvällen.

Ska ha student på jobbet nu i två veckor också vilket ska bli intressant. Har inte haft någon mer än något enstaka pass förut så vi får se hur det kommer gå =P Får hoppas det är lite lagom att göra så jag hinner med att förklara det jag gör och att hon inte bara får hänga med som en svans vilket det lätt blir om det är rörigt.
 
Fick ett tips om att plugga en kurs som man sedan kan tillgodoräkna sig när man läser VUB. Ska kolla upp vilken kurs det är (vad den heter) och om jag kan läsa den på halv -eller kvartsfart till våren, för det vore ju skönt att få lite glesare när man går VUB så man kan jobba mer samtidigt. Vet inte riktigt när jag tänkt söka VUB, men det är ju bra att ligga steget före i planeringen. =)
 
 

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0