Hemma sjuk igen..

Så var det dags igen, det är så typiskt. Fick feber och mår inte sådär värst så jag fick bli hemma från jobbet idag. Daniel har till och med mer feber än mig så han är också hemma. Nackdelen med att bo ihop och jobba på samma jobb, det blir två personer att ersätta om vi råkar smitta varandra...

Måste försöka rida lite ikväll ändå, Jolie måste hållas igång. Är dressyrdag idag så jag hade planerat ridhusbesök. Får väl åka ner och rida lugnt och jobba mycket i skritt eller så. Det kan ju hon med behöva.

På onsdag är det iaf hoppträning igen så då måste jag vara fräsch igen. Sen tänkte jag nog ta en paus med hoppträningen en vecka, kanske planera in att träna dressyr istället. Måste ringa min tränare och se om hon har tid för mig. Skulle behöva någon bra idé om vad jag ska ha för bett i dressyren också, hon trivs ju inte så bra med de flesta normala bett. Just nu rider jag på ett som funkar, men det är inte godkänt att tävla dressyr i. Så jag måste komma på något som hon gillar som även är godkänt.
Är även dags att raspa tänderna på henne snart, mamma skulle boka in veterinären som gör det samtidigt som åringarna ska ha sina vaccinationer.

Nu ska jag äta lite mat så jag mår bättre.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0