Gott Nytt 2012!

Lika bra att skriva i förväg eftersom jag kommer vara borta hela kvällen sedan. Sitter just nu i handduk typ och har duschat, ska fixa mig nu.. Vi ska till Emelie och där ska det lagas middag och ätas 3-rätters och spelas spel. Kommer nog bli awesome!

Har inte valt vad jag ska ha på mig ännu eftersom jag inte hittade något nytt på stan häromdagen. Lite synd att jag inte kunde ta mig till Marieberg känner jag nu.. Men stan var iaf inget fint i någon affär som jag var inne i. Trist när de har rea och det snart är nyår och allt.

Det är tur man har lite kläder redan att välja på :D

Mitt 2011 var som en sorts mellanår tycker jag. Det hände inget speciellt mer än att jag pluggade på som vanligt, jobbade hela sommaren, och har försökt rida så mycket det har gått på min kära häst som inte varit helt OK hela tiden. Så det här året var mest tiden som gick kan man säga.

2012 däremot. Jag blir färdig med min utbildning. Mina unghästar blir 4 år och får tävlas. Jolie verkar *peppar peppar* återhämtat sig från sin sträckning/muskelbristning så vi ska igång och träna, tävla och absolut starta FT i år! Jag kommer börja jobba till sommaren, helt galet! Kanske väntar kärleken även därute...
Hur som, så ser jag fram emot året som kommer, och alla ni som har åldersnoja där ute, det blir bara bättre med åren! :D

Happy New Year!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0