Höst och förkylning

Det hänger tydligen alltid ihop, de orden. Jag är förkyld nu sen några veckor men givetvis pallade inte kroppen med att jobba längre så nu är jag hemma för andra dagen. Nästa vecka har jag en veckas semester, lite trist att man inte orkade jobba denna vecka ut ändå. Lär synas på lönen att man varit sjuk =/

Jag sitter alltså här vid datorn och hänger för det mesta. Ungefär vad jag orkar med. Sökte den där tjänsten jag satt på i somras men det blev en annan som fick den såklart.. Men försöka duger.
Jag är ju iaf tillförordnad vikarie antar jag.

Vi har blivit med katter förresten. Var kattvakt åt Daniels kompis två katter för ett tag sedan, men den ena gick inte att ha hemma, den klöste överallt. Så vi vaktade bara den ena så fick den andra bo hos kompisens mamma istället. Den vi hade ville han sen inte ha kvar, så vi fick ta den om vi ville. Efter ett tag tänkte vi att han skulle ha en kompis så nu har vi två små rackare här. En Misse (svart med lite vitt) och en Tiger (randig med lite vitt). De är jättecharmiga och snälla men envisas med att klättra på diskbänken jämt så köket får man ha stängt till om man inte är där.

Hästarna mår fint, fölen växer så det knakar. Jac är nästan avvand nu och bor i egen kupé nattetid men går ihop med mamma och de andra på dagarna. Jobelle är 4 månader nu och klarar av att bli lämnad medan jag rider på Jolie. Jag har ridit igång henne bra nu så hon ska kunna komma igång och träna mer effektivt snart.
Har tänkt tävla på KM om några veckor. Det är bara 90 cm så det borde vi klara av :)

Daniel jobbar på nu medan jag är hemma. Han var förbi på lunch här så jag fixade så den var klar. Vi kollade på en serie på datorn under tiden, Terminator, the Sarah Connor chronicles. Mycket spännande serie om jag får säga det själv. Vi följer även en ny serie som heter Fringe.
Igår var han med mig till stallet eftersom min bil är på volvo igen. De håller på och lagar kylsystemet, den kyler inte så bra från klimatanläggningen och det var givetvis hål på kondensorn igen... suck.. Positivt var att det gick på garantin!
Jag var med honom på crossträning igår också. Blev en kortis till Norabanan och tränade innan det blev mörkt. Jag stod mest o hostade men det är skönt för honom o ha nån som kan hjälpa till när han ska lasta på crossen osv. Ungefär som när de flesta ska åka med sina hästar, haha, man behöver hjälp med att lasta =)
Dock brukar inte jag behöva det. Men det vet man aldrig nu när Jolie inte är så van att åka längre efter uppehåll med föl och allt.

Daniel vann KM i motocross i motionsklassen för några helger sen, var kul att se för han var långt före hela startfältet, var bara två som hängde på en bit bakom. =) Jag fick filma o det var askallt så det blev lite skakigt på nåt ställe när min hand fick ryck och började skaka av sig själv. Tror det var för jag stått med den i samma läge länge och det var kallt.

Nu ringde de från volvo och min bil var klar :) och det kostar ingenting för det gick på garantin *tjohoo*

Have a nice day, jag ska bota min förkylning med ännu en mugg varmt tror jag.. blir nog té den här gången..


Luckily I've got you!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0