Det rullar på

Ännu en vecka har gått, tiden rullar på fort tycker jag. September närmar sig med stormsteg. Idag är jag hemma och är sjuk, drabbades av någon monsterförkylning nu i helgen och trodde att den skulle gå över igår när jag var ledig, men nä sån tur hade jag inte. Idag är jag i hosta-upp-lungorna-stadiet ungefär, vilket är sjukt jobbigt. Men bara att vänta ut skiten förmodligen.
 
Igår var vi på Strömsholm på kvällen med Jobelle, en tjej som jobbar åt Jens Fredricsson ville prova henne för att eventuellt låna henne och rida tills vi säljer henne. Det gick jättebra, de passade varandra toppen! Jens kom också förbi och tittade och tyckte hästen var fin. Känns som det kommer bli ett bra upplägg då tjejen är duktig och kommer få mycket stöd av Jens. Under tiden är Jobelle till salu och när rätt köpare dyker upp säljer vi.
Nu ska det bara röntgas och besiktigas så allt är okej innan hon åker iväg. Hoppas verkligen att röntgen är fri, hon har ju aldrig ens varit halt så man tycker ju det borde betyda att allt är bra.
Kommer bli två hästar på Strömsholm nu under hösten och sedan åker förmodligen Jac också dit efter jul fast då får jag ha Jolie hemma istället.
 
Nu ska jag släpa mig ut på balkongen så jag får lite luft, så fruktansvärt kvavt här inne och jag som knappt kan andas av förkylningen mår inte toppen av det direkt...

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0