Färdigkvalad

Jolie och jag gick nolla igen i 1 m avd. B så nu får vi rida avd. A på samma höjd. Perfekt. Nästa tävling provar vi det och rider även 1,05 avd B. Det är 16 maj på hemmaplan, bara att hoppas hon lyfter på tassarna denna gång. Sist petade hon sista på pay and jumpen, lite oturligt.
Hon håller dock ett rätt högt tempo, men klarar hon bara att få med sig alla 4 över hindren så ska det väl inte vara nåt problem, förhoppningsvis lugnar hon ner sig med mer rutin.



Jag lyckades dock att bli av med ridhjälmen på tävlingsplatsen. Förstår inte vem som tar en typ två år gammal hjälm som man råkat lämna framme på transporten. Nu får jag köpa en ny hjälm, det var ju typiskt. =/
Kommer nog köpa en likadan för den var bra den jag hade.
Det verkade ha gått rätt bra för alla i klubben som var med på tävlingen. Var väl nån som haft lite otur, men bättre lycka nästa gång. Emma som är lagledare tyckte det var bra att Jolie verkade såpass klar för laget nu. Hon är ju faktiskt rätt klockren iom att hon inte bryr sig sådär värst om vad hon hoppar över. Hon bjöd till och med på staketet till framridningen... =S

Idag har vi fixat med staket i en hage vid stallet. Jag blev sjuk inatt så jag hade ont i halsen i morse och är lite hängig. Men förhoppningsvis går det väl över. Äter glass för att lindra den obehagliga känslan i halsen.  Daniel var på väg hem nu, han har hämtat sin cross hos nån som skruvat lite på den. Han skulle hyra med en film. Så det blir nog lite film och varma mackor i soffan ikväll. Chokladkaka till efterrätt. Kan det bli bättre när man är lite sjuk?

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0