Oj, länge sen igen..

Nu blev det ett tag sen jag skrev sist.. Men det är mycket som rullar på med livet så man glömmer bort såna saker som att skriva i en blogg. Jag bor nästan inte hemma längre utan är mest hemma hos D så det blir inte lika mycket dator-tid som förut heller. Har liksom annat för mig. =)

Bebis växer och frodas ute i stallet, han blir nog rätt rejäl. I Jolies mage sparkar det också, bara en dryg månad kvar nu tills den kommer! Grannen hade fått föl nu i helgen med, får se om den ska gå med våra i sommar om hon inte har plats för den hos sig. Är ju roligare för fölungen med sällskap om inte annat. =)

Jobbet rullar också på, jag jobbar ju ihop med D nu så vi samåker varje dag och sådär. Sparar bensinpengar, det är ju något sjukt vad dyr bensinen ska vara då! =( Förstår inte det där, när det skiljer så mycket mot andra länder. Varför ska vi betala för dem också..? Vädret är iaf underbart nu i maj så man mår fint bara av att se naturen och allt det gröna som kommer. Hästarna går ute på natten nu, iaf flera av dem, är 4 ute och 3 inne som det ser ut nu.

You're my everything

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0