Mer förkylning..

Har varit sjuk ett bra tag nu. Först var jag ju sjuk innan semesterveckan och sedan jobbade jag en vecka efter semestern och sen blev jag typ sjuk igen och fick vara hemma. Nu är jag tillbaka och jobbar, men är långt ifrån helt frisk. Idag ringde de dessutom från plasma-givningen och undrade om jag mådde bra =P
Jag sade att jag nog inte är lämplig givare då jag blir sjuk hela tiden av det. Hon höll med och jag är numera 'bara' blodgivare.

KM:et gick bra, vi fick ett nedslag men Jolie hoppade jättebra för att vara såpass nyligen igångsatt i hoppningen. =) Ska snart börja träna igen tänkte jag, ska ringa till min hopptränare och boka in oss i en grupp.
Nu när det är så mörkt och trist på veckodagarna rider jag nästan bara i ridhuset, så det ska nog bli ordning på dressyren nu också!

Ikväll är Daniel ute med grabbarna för första gången på evigheter. Inte helt nöjd med det, man blir fruktansvärt bortskämd med att ha honom hemma här för det mesta =P Det är sjukt tråkigt att sitta ensam och jag saknar alltid honom massor när han är borta. Förra helgen var han ju bortrest och körde Gotland Grand National med sin cross. Det var 3 nätter ensam och jag var hemma sjuk också, dubbelt så långtråkigt. =/
Han kom iaf hem hel och har bestämt sig för att inte åka dit nästa år, det är för lerigt *haha*

Klippte precis klorna på Tiger, han var inte helt med på noterna. Men de där sylvassa nålarna var tvungna att kortas av, det gör ont när han leker med mina snören på tröjan. *grr*

Fick förresten löneförhöjning nu på jobbet. Rejäl sådan. Kändes riktigt kul att äntligen bli lite uppskattad för det man kan osv. Nu tjänar jag i stil med en nyutexaminerad lärare *haha* och då har jag inte ens pluggat för att bli detta.
Vet inte vad jag skulle plugga om jag skulle få lust med det. Nåt intressant, där man tjänar gruvligt mycket pengar, som inte är för lång utbildning och där jag kan jobba samtidigt så jag slipper CSN. Kom på det, nån!
Vinna ca 150 miljoner på Lotto vore inte heller fel. Då slapp man bry sig mer. =)

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och sova tills Daniel endera kommer hem eller hör av sig.

I'm glad we're on this one-way street just you and I
You and I

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0