Nollning och grejer

Nu drar nollningsveckorna igång och jag ska vara fadder. Har dock inte tänkt vara den mest aktiva faddern då jag inte har tid att vara det helt enkelt. Skulle bara bli dumt om man fick för mycket ansvar och inte kunde göra ett bra jobb. Men lite grann hade jag ju tänkt vara med på såklart.
I morgon ska vi valla runt nollorna runt campus och visa dem allt de behöver veta..? Frågan är bara hur mycket vi vet, haha =P Vi får informationen i morgon innan vi ska ta emot dem, känns sådär lagom bra förberett.

A fyllde år idag så jag köpte Ben and Jerrys till honom igår när jag åkte dit. Lagom bra present som han iaf blev glad för :D Fast han har ju fått mig också och det är ju en present som heter duga ;-) Haha.

Var på fadder-kickoff igår innan jag åkte till honom. Först var det vinbrännboll som jag beskådade då jag ju mycket passande =P är förkyld och absolut inte kan springa (hej andnöd) och sedan skulle folk grilla/äta medhavd pizza nere på tybbelängen och det var sjukt mycket mygg! Men vi hade rätt trevligt ändå tycker jag. Sedan fick man dela buss med halva sektionen och massa fotbollsfans från Vivalla som varit på ÖSK match när man skulle bort till väster, men det gjorde inget. Fick världens sötaste sms av A på vägen dit så det vägde upp en trång och stökig bussfärd.

Idag var det jättefint väder hela dagen typ men lagom när jag skulle gå ner på faddermöte så ösregnade det. Tur det bara tar 15-20 min att gå ner till campus så man kan faktiskt gå med ett paraply utan att det är alltför jobbigt. Fast mitt är nog värt att byta ut snart för det är ganska litet och vänder sig dessutom ut o in när det blåser... Sen kanske inte Snobbenmotivet känns sådär supercoolt längre heller :D

Måste kolla tvättid i morgon när jag kommer tillbaka från skolan. Har massor med kläder efter resan som måste tvättas. Plus ett antal sängkläder med. Blir ju fort tvärfullt i tvättkorgen när man fyller den med lakan och liknande. Sen vill jag använda mina linnen och hälften är i tvätten nu så det är verkligen dags! Men jag måste köpa nytt tvättmedel för mitt räcker nog bara till en tvätt till, typ..

Nu blir det sovdags för i morgon är det halvtidigt, ska gå härifrån typ 20 över 8. Måste dessutom duscha i morgon bitti för jag fixar inte att sova med blött hår inatt. Det är tillräckligt kallt i sängen ändå...



Sometimes I feel
I can’t keep it together
Then you hold me close
And you make it better
When I’m with you
I can feel so unbreakable

Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
You won't catch me when I fall
Cause it's us against the world tonight

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0