Shop 'til you drop

Eller inte. Men jag har iaf varit runt en sväng i Marieberg med mamma idag och handlat lite av varje till mitt hem och så. Dyrt blir det oavsett hur lite man tycker att man köper, konstigt nog, haha. Nu har jag iaf gardiner och det var tillräckligt bra pris på de jag köpte till vardagsrummet att jag nog kan kosta på mig en omgång till om jag vill byta/förändra någonting längre fram. Till köket blev det jättesöta vita gardiner med lite broderi och spetskant. Ska försöka ta lite bilder här hemma på hur det blir när man börjar komma i ordning. Konstigt nog känns det som man aldrig blir helt klar. Men så har jag ju bara bott här 1 månad ännu.
 
I morgon är det JULI, kan ni fatta det!? Sommaren bara rullar på. Fast det är ju hela juli, augusti och halva september kvar typ. Ska man vara ärlig så består det här landets årstider av vår-sommar-sensommar mellan halva mars-september, det är halva året! Sedan är det ju höst oktober-november och tidig vår halva februari-halva mars beroende på vilket år det är. Det lämnar oss bara två månader vinter kvar, inte så mycket att klaga på egentligen ;)
 

Köpte iaf nytt duschdraperi och en badrumsmatta/fothandduk i samma mönster från Hemtex. Skulle ha duschdraperiringar och när vi hittade dem där så såg jag draperiet också och tänkte, vad 17, jag byter ut det jag hade (som var vitt) mot detta randiga. Kul att byta lite och så kan man ju tvätta dem då och då om man har fler.
 
Köpte även klädhängare av en modell med krokar bara att ha i entrén/hallen. Eftersom hallen verkligen är genomgång i mitt hus finns det inte riktigt plats för en sån där stor som man hänger med massa galgar på.
 
Blev även ett par linnen från Gina T. Jag slängde ju ett när jag sorterade kläder häromdagen. Plus att jag lade ett stort gäng i ge-bort-påsen. Då får man köpa nya, ellerhur??? :D
 
Lite smått och gott blev det också, måste pyssla lite här så allt kommer upp på väggar och dylikt också. Har typ inga tavlor eller lampor uppsatta, men det känns som man måste tänka efter med sånt.
 

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0