"Det är lugnt, det är bara betong så den går inte sönder!"

Marcus är så underbar haha! Klockren kommentar till en full tjej som välte en liten betongpelare utanför BarOn där vi var igår. =) Hon typ snubblar på den, stannar upp och tittar förvånat och så fäller Marcus kommentaren och hon går vidare, haha..
Kvällen igår var sjukt rolig! Kvällen innan också, men det hände mer konstiga saker igår tror jag! Haha. Vi beslöt att åka till Max för att äta efter festen och det var väääldigt lång kö. Vissa var väldigt fulla när vi kom dit och andra var väldigt fulla när vi gick därifrån. Om man säger så!
Cyklade hem sen och hade Marcus halvsovande på pakethållaren, det var minst sagt spännande då vi vinglade hit och dit. Jag kände väl inte direkt att jag ville byta heller trots att han tyckte hans skor var bättre att cykla i.. Haha..
Men jag kom hem tillslut trots att det regnade och var allmänt skitväder och klockan hade hunnit bli halv 4 med en timmes tillbakadragning av tiden. Så egentligen gick jag och lade mig kl 5 på morgonen. Helt sjukt, för jag var pigg.

Lördagkvällen var vi först här hos mig och fixade oss efter att vi firat Emelie på stan med restaurangbesök och bio. Sedan gick vi ut på Coren och var utklädda till läskiga Halloweenutklädnader. Hade jättekul faktiskt! Sedan fick jag o Elin bära hem hennes cykel samtidigt som jag ledde min. Jaha ja, smidigt =P Men det gick ju bra det med, om än att det tog lite längre tid om man säger så.

Nu ska jag fortsätta städa efter lördagens förfest här hos mig. Känns som ett visst behov av det faktiskt.. =P


Aliquando et insanire jucundum est


Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0