Hopptävling och svampplockning

Igår var det dags för hopptävlingen i Viby och Jolie var på ett märkligt humör och var väl inte riktigt som hon ska. Väldigt stark och svårstyrd, låg på som 17 på framhoppningen och jag fick liksom inte stopp på typ 2 varv där.
Men väl på banan gick det hyfsat trots att det var som en ångvält drog fram ungefär. Fick ett oturligt nedslag då vi kom jättefel på näst sista hindret då hon gjorde ett extra halvt galoppsteg mitt framför som jag var helt oförberedd på. Översta bommen följde med framknäna ner. De andra hindren låg som de skulle, kvar i hållarna, och eftersom vi var ensamma i avd. B så 'vann' vi en rosett trots 4 fel. Trevligt.. =P





Visst blev bilden fin!?

Idag har jag varit ute och plockat svamp från hästryggen. Eller, jag red till svampstället och satt av där =D Mamma fick hålla pållarna, vilket inte gick sådär superbra då Jilly inte ville stå stilla. Jag hittade dock massor med kantareller och tog med dem hem och har nu lagat till dem och det blev verkligen jättegott!





Så fint blev det och nu har jag ätit av det också och det blev finfint. Daniel gillar dock inte svamp så han klagade över att det luktade kantareller i hela köket när jag lagade till dem. *s*

Idag var Jolie på mycket bättre humör än igår, knasigt det där. Måste klämma in lite dressyr nu igen, ska nog ta och åka till ridbanan någon dag och rida lite.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0