Sommar, sol och semester!

Nu har jag äntligen semester, i 5 hela veckor. Ska bli superskönt att inte behöva åka till jobbet alls. Nu är det dessutom inte jättelänge tills jag får veta om jag kommer in på utbildningen jag sökt. Runt 10-14 juli sägs det att beskeden kommer ut.
Jag hoppas verkligen jag kommer in även om det kommer bli tufft att vänja sig vid lägre inkomst och pluggandet.

Igår var jag och Jolie på lagtävling igen med vårt klubblag. Det gick inte riktigt lika bra som förra gången när vi blev 2a, utan vi blev 3a denna gång. Men det är ju fullt godkänt tycker jag! =) Jolie rev ett hinder lite oturligt, touchade det bara och bommen föll. Var skitmånga som var i bommar som låg kvar, så ibland har man otur helt enkelt. Alla andra hinder klarade hon dock galant. =)



Jolie flyger över den bredaste oxern på banan

Daniel är hos sin bror och jobbar med lite trädgårdsgrejer nu när han är arbetslös. Så jäkla trist att det blev så, det är ju inte direkt enkelt att få något jobb just nu. Dessutom lite för sent att söka studier med... Det är ju om det finns platser kvar på något vettigt program typ.
Det är tydligen ca 15 v väntetid på alfakassa också. Helt sjukt! Jag menar, hur har de tänkt man ska kunna betala hyra osv om man får vänta 15 v på pengar!? Alla har ju inte familj eller sånt som kan ta ens räkningar tillfälligt. Socialbidrag får man dessutom bara om man verkligen inte har några tillgångar alls, man kan inte ens bo sambo (om ens sambo har jobb). Det är ett tufft samhälle om man blir av med sitt jobb...

Jag har nu slukat hela Twilight-serien i bokform. Den var väldigt omtumlande, kanonbra, stundtals lite påfrestande för att man ville komma till slutet och väl där så känner man sig nästan tom och bara ja men nu då? Jag vill läsa fler! =)
Den var inte alltid helt förutsägbar hur det skulle bli, men man hade på känn att slutet skulle bli bra ändå. Nu är det bara att vänta till 20 november då New Moon kommer ut i film på bio. Den ska jag se! Om inte annat för att kolla in Rob som spelar Edward, hihi. =D

Nu ska jag vara lite nyttig och gå ner till tvättstugan en sväng. Fördelen med att vara ledig är ju att det typ alltid är ledigt i tvättstugan på förmiddagar och då kan jag passa på att tvätta då! =)


~ Världens Bästa Häst - Jolie ~

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0