Helt slut

Väldigt intensivt jobbpass ikväll med för lite personal mot arbetsbelastningen, jag som var på kirurgsidan fick liksom hoppa in lite överallt när det behövdes så det kändes lite lagom splittrat. Men det gick ju bra ändå. Fick pulsa halva vägen hem med cykeln på släp eftersom det hade snöat typ 1 dm till under tiden jag jobbade. Nu börjar det räcka med snö va? Kan väl bara ligga där utan att komma mer menar jag..
 
Red Jac igår på en uteritt barbacka och han travade med höga knälyft i snön. Galopperade lite också men han kändes rätt pigg så jag vågade inte galoppera överallt utan tog lite kortare sträckor så han inte skulle dra eller bocka, man sitter ju inte riktigt lika säkert barbacka som med sadel ;-)
Men han skötte sig faktiskt bra :)
 
Skulle lagt in en bild på honom här men har inte orkat lägga över från telefonen, får ta det en annan dag.
 
Jolie fick gå ett dressyrpass i ridhuset idag, hon var inte 100% avslappnad idag men det gick ändå ganska bra att få igenom det jag tänkt. Galopperade ganska mycket så hon åtminstone fick göra av med energi tänkte jag. Red en hel del sidvärtes också, försöker få henne mer liksidig eftersom hon gärna sparar sig lite åt ena hållet.

Släppte ut henne i hagen och tänkte att jag tar ut lunchen det sista jag gör innan jag åker hem, men se det dög ju inte för damen. Hon stod och ropade på mig vid grinden, HALLÅÅÅÅÅ! Mer höööööö!? Maaaammmaaaa!
Hon är rätt söt faktiskt =P
 
Nä nu ska jag ta och sova, supertrött de luxe. Lyckades byta ett jobbpass med en på jobbet också så att jag kan hoppträna nästnästa gång då jag annars skulle ha jobbat kväll. Nu tar jag en annan kväll istället åt henne, smidigt när man kan göra så.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0