Lördag

Idag var jag och tränade dressyr med Jolie. Sista gången för terminen och för mig blir det väl sista gången för i år dessutom. I morgon ska Lisa rida passet så hon får lite guidning eftersom hon kommer rida mer på Jolie nu framöver åt mig när behovet uppstår. Det gick bra fast Jolie satt lite fast och släppte inte till helt. Ska åka till kiropraktorn på onsdag och se om han hittar något, hon är inte kollad på evigheter eftersom hon känts fin och fräsch hela tiden. Men det skadar ju inte att kolla ändå, speciellt inte om man tycker att något känns svårare i ridningen.
Skrittade Jobelle innan träningen ihop med Lisa och Jac. Jac ska börja trava efter Falsterboveckan. Jobelle ska jag nog åka och lasra lite på så muskelinflammationen läker fortare. Sträckningar kan ju ta tid det med även om de inte alls sett halta ut. Det enda man ser på henne är att jag inte tycker hon lyfter det benet som hon ska, men det är ju inte så konstigt när det känns uppe vid halsen.
 
Kollar på någon film som går på tv medan grannarna har fest, och ungefär halva grannskapet också känns det som. Ska bli skönt när vi inte bor mitt i smeten längre, men det dröjer ju nästan ett år tills dess. Jag önskar de kunde börja bygga NU liksom, men det verkar vara något strul med VA och kommunen och gud vet allt.
Jag har tröttnat på sirener från polis och ambulans vid det här laget, det hörs väldigt väl när de passerar Nobeltunneln. Som tur var är det välisolerat så stänger man störs man inte av så mycket alls, men nu när det är fint vill man ju ha öppet till balkong osv. Jonas är på stan med killkompisar och kommer nog hem snart skulle jag tro, jag tog kvällen i soffan efter intensiv ridträning, det räckte för att jag skulle känna mig lite trött idag :P
 
 

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0