Sommarnatt

Eller sommarkväll =) Är varmt och skönt ute fortfarande om än det börjar svalna av. Har varit på stan hela e.m. och promenerat och fikat och shoppat skor. Hittade ett par rosa tygskor på Wedins accent för 100 kr, det är helt okej pris tycker jag! Tänkte jag skulle ha en handväska också men det fanns ingen sådär superperfekt så jag avvaktar.

Typiskt nog så snubblade jag till på en platta som stack upp lite och tror ni inte att klacken på mina ballerinaskor lossnar! Jag fick stoppa den i väskan och gå runt utan. Tur de är såpass platta ändå så man inte märkte det och att sulan under klacken är hel så man inte gick på typ innersulan eller nåt. Får bli en sväng till skomakaren med dem tror jag, om man inte ska limma dem själv med silicon eller så..

Idag har jag dessutom solat på min lediga dag. Helt underbart att bättra på färgen lite, känns som den hunnit blekna lite sen sist det var såhär fint. Tyvärr ska det visst bli dåligt väder i helgen och hela juli sägs det. Suck.

Juli är den där månaden man borde ta ledigt och åka till Grekland eller något. Våran monsunperiod typ.


Var ute på en ridtur idag och Jolie kändes så himla fin och jag hoppas verkligen att kiropraktorn säger att det är bättre när jag åker dit på söndag. Jag vill komma igång med henne nu, känns som vi inte har kommit någon vart på snart ett år. Hon älskar ju att arbeta så för hennes skull vore det skönt om hon fick börja träna o tävla igen också. =)

Var på teater igår och den var bra. Men jag är nog ingen teatermänniska egentligen tror jag, för när det var typ 15 min kvar så satt jag och hoppades att den snart skulle vara slut. Men det var nog för att det var lite tjatigt i storyn på slutet. Strindberg ska ju ha varit lite galen så det är väl inte konstigt om det återspeglas i hans verk.

Nu ska jag faktiskt kolla på en film tror jag. Sen blir det sängen!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0