Valborg

Nu är tentan skriven och det kändes hyfsat. Får hoppas att det räcker till att få godkänt iaf :)

Annars äntligen helg och med den Valborgsmässoafton. Har väl inga direkta planer mer än att jag ska kanske ta en sväng ner till elden vid slottet och förbi Studentgatan där de har förfest inför valborgsfirande.

Ska hjälpa mormor o morfar att bära lite kartonger i morgon också. De håller på att flytta till ett seniorboende, en lägenhet i nybyggt bostadskomplex i Ladugårdsängen där det blir vårdcentral i bottenplanet. De lär inte behöva flytta igen tror jag, eftersom det även finns hemtjänst i huset om behov finns.

Börjar få lite ångest över att mina mor & farföräldrar är så gamla nu. Jag såg verkligen på min farmor hur sliten hon är av att ha så ont från sin artros hon har typ överallt. :(

Nu har Therese flyttat in med sin häst Wariant. Stallet fullt med stora bruna :D
Känns som om det kommer bli kul framöver, fick ett ryck och städade ur hyllorna i förrådet och sorterade in täcken som inte används nu efter vintern. Känns fräscht att ha ordning och reda.
I morgon ska jag skritta en sväng med Jolie och se hur hon känns, hon kändes ju inte fräsch för några dagar sen och har fått vila eftersom jag inte hittade något som tydligt visade var det satt. Gissar att hon kanske sträckt sig.

Borde rida Jobelle också, så hon har gjort något mer denna vecka än löshoppningen som blir på söndag. Det är snart dags för 3-års! Jag kommer att vara så sjukt nervös!
Från i morgon får hon ha på sig exemtäcke även om hon inte visat några tendenser till att klia sig än. Jag vågar inte riskera att hon börjar nu och ser tufsig ut på visningen eller att hon behöver lida av det hela sommaren sen. Även om jag har en känsla av att hon inte är en exemhäst egentligen utan att det kan ha varit en allergisk reaktion på något annat. Kommer t.ex. inte Switcha henne i år. Det är ju ett gift..

Har sett the Vampire Diaries idag också, det var sjukt spännande! Hände massa saker som känns som att hur 17 ska de lösa det här!? Men det får man väl se nästa vecka hur det utvecklar sig. Bara 1 hel vecka tills dess. Blä =P


Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0