Grillkväll

Ja det ska vi ha ikväll hoppas jag :D Sitter o väntar på att Maria ska infinna sig, sen får vi se om hon får med sig Lisa eller inte... =) Har gjort i ordning kyckling i marinad hur som helst så det står bara och väntar. Jag är skithungrig så det ska bli himla gott alltså!

Var ute igår och åt på restaurang med A och hade himla trevligt. Det blev plankstek med fläskfilé och jag blev så mätt så jag rullade nästan fram kändes det som, en stund iaf. Fick halvspringa till bilen sen för det regnade verkligen. Blä vad blöt och kall man var sen. Träffade på en familj från ridklubben som också var ute på samma restaurang. Örebro är ju sådant, man träffar folk man känner jämt tycker jag! :)

Var en sväng till IKEA och köpte lite fler kartonger för att kunna sortera upp grejer som jag har står i sådana vanliga, fula, bruna kartonger som jag tänker kasta när jag sorterat klart. Blir ju snyggare i hyllan om lådorna är symmetriska också.
Köpte även en ny badrumsmatta eftersom katterna sabbade den andra för ett tag sen. Är ju skönt att ha en matta att stå på därinne med. Det blev en rosa hjärtformad som var från nåt tema på IKEA. Tyckte den var lite söt och så var den inte direkt dyr så det kändes bra med tanke på att katterna har en förmåga att förstöra saker emellanåt.



Söt vad!? =)




Lite kartonger




Min frys och micro! =)


Var förbi Willys idag när jag hade bilen och handlade lite att stoppa i frysen. Det blir jättebra att kunna variera maten lite mer nu när man kan ha frysvaror. Perfekt, helt enkelt! Väldigt tacksam över att mormor tyckte hon ville ge mig detta, enormt!
Morfar hade tydligen känt sig lite dålig nu så jag hoppas att det går över. Var visst tarmen som inte riktigt var som den skulle och det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att de tagit bort en bit av den samt att han fått en del morfin som stillar tarmmotiliteten.
Mamma skulle dit och hälsa på i eftermiddag, lär väl få höra sen hur det var med honom.

Nu ska jag sortera lite lådor innan Maria dyker upp!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0