Så trött

Har varit helt färdig hela dagen idag vilket inte är så konstigt. Man blir det när man inte sovit alls mycket, man behöver ju sömn för att fungera. Jag hade dock min bror med mig på jobbet som övade på turen jag körde så jag hade ju lite hjälp. =)
Sov 1½ h ungefär efter jobbet. Sedan åkte jag ut på snabbvisit till stallet, mockade och gjorde i ordning allt till Jolie. Hon var på ocharmigt humör, arg på ponnyn i boxen mittemot och sparkade till och med i väggen en gång. Gravidhormoner skulle jag tro, hon är rätt snäll egentligen. Jilly försökte bita mig i benet, även där gravidhormoner.. Hon har ju 1½ månad kvar bara till fölning. Jag hoppas verkligen inte att jag blir en sån där bitch den dagen jag blir gravid, tycker synd om den som isf ska vara pappan då.. =P

Sitter nu och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar. Måste ha mat ikväll och matlåda tills i morgon.
Väntar väl även på att D ska logga in på msn =P

Mötte Lina på parkeringen och pratade en stund, hon tyckte jag skulle gå över och sjunga singstar ikväll men jag orkar inte, dessutom är min hals inte helt okej, tror jag är lite förkyld. Ganska korkat att sjunga massa då så man kanske får mer problem. Annars är singstar jättekul =D Invigde det nya året med att debutera som sing star, då jag aldrig provat det innan. Livrädd för att det ska låta illa ju *s* Men det verkar inte vara så farligt, sen är det ju ingen som bryr sig sådär värst heller faktiskt.

Nu är det Bridget Jones på Tv. Ska kolla lite...


Miss ya <3

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0