Hemtenta&virus

Sitter med hemtenta idag. Den löper över två dagar och som tur är så känns den inte jättekomplicerad direkt. Har typ gjort mer än halva och har hela dagen i morgon på mig dessutom. So far so good!

Fick svar på provet idag som jag skickade in på Jobelle. Det var EHV-4 som hästarna har, vilket är ungefär som ett förkylningsvirus som 'bara' drabbar unghästar. Blir 10 dagars isolering för oss, skönt om man jämför med en månad som det hade kunnat vara om det varit något annat virus. Nu kanske inte hela tävlingssäsongen går åt skogen iaf! Ska bara få ett intyg på att vi inte kunde starta den tävling som är nu i helgen så man kan få tillbaka startavgiften.

Min katt Tiger är så sjukt klängig för tillfället. Det är vara i mattes knä hela tiden helst som gäller. Det är lite besvärligt när man försöker skriva tenta faktiskt.

Jag var mer sjuk idag igen. Jag fattar inte att det aldrig går över. Känns som jag får ställa väckningen på kl 7 i morgon och ringa VC och se vad de tycker. Kanske skulle ringa sjukvårdsupplysningen och fråga, de lär ju ha pratat med fler som har något liknande kan jag tänka..

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0