Det går sådär

med uppdateringen just nu, men har ju lite annat för mig... Idag var vi med Jolie till hästtandläkaren Torbjörn och fixade med hennes tänder. Lagningen satt kvar från sist, medicinen vi gett hade gjort resultat och det gick bra att sätta dit materialet på tänderna. Nu får vi hoppas att den här nya metoden funkar bra och att hennes tänder kan få lite hjälp att passa mot varandra så det inte blir en lucka däremellan.
Lång dag men vi hade trevligt, mamma, jag och Therése. Sedan när vi kom tillbaka fick jag förutom att mocka o fixa (hade varit härligt med en ridtur) städa ur transporten eftersom vi ska ha den i morgon och flytta mina möbler med.
 
Nu har jag ikväll roat mig med att krypa runt och dammsuga hela soffan så den är så ren som möjligt från katthår och damm när den kommer över till nya lägenheten. Blä vad mycket snuskigt damm det finns där man inte har nått att städa... Tur jag får bättre plats att flytta på möblerna i nya lyan.
 
I morgon bor jag där så det blir nog fortsatt snålt med uppdateringar för jag vet inte när internet funkar därborta. Hoppas på att det gör det på måndag...
 
Ha en bra helg sålänge!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0