Bästa brunfjun

Idag var det dags för träning för Lollo med Jobelle igen. Tredje gången denna gång. Red ut en sväng med henne igår och tränade på lite av läxorna och det märktes verkligen idag att det och övningarna från marken som jag gjorde häromdagen har hivit resultat. Även Lollo tyckte att det var stor skillnad och måste ha tyckt det var kul med ett ekipage som gör framsteg för varje gång (jag skulle iaf tycka det som tränare, att man inte bara harvar på). Det är ju givetvis en bra bit kvar, men hon var betydligt mycket mer självgående idag än sist. Sist var hon bättre än gången före det. Så nästa gång kanske det är ännu ett snäpp upp och sedan går hon väl som vilken häst som helst med egen bjudning kanske?? :D
Man kan ju alltid hoppas =P
 
Hur som, så var vi matchade till topp idag, haha. Är man inte bäst måste man vara snyggast, var det inte så? Nya rosa lindor som matchar schabraket införskaffades idag. Nästa gång tror jag att jag ska köra på typ mörkblått så vi inte bara är rosa dock, haha.
 





 
Nästa gång blir sista gången för ett tag för Jobelle. Hon ska nämligen få hoppa den 11 och därefter få en vila på några veckor. Då blir det Jac's tur som stand in och vara med på dressyrlektionerna, kanske även i hoppgruppen. För om typ 3 v borde han vara såpass riden att det går att få ut något av en lektion i ett nytt ridhus. I morgon blir det nog att träna i vårt ridhus hos grannen för där var han ganska fjollig sist jag var där. Allting var så läskigt att han helst bara gick runt på mittvolten. Men han går ju fint utomhus nu så det borde bli bättre och bättre inomhus med.
 
Ska försöka fixa till lite film från dagens träning också någon dag, mamma filmade lite.
 

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0