Vinter och allt vad som hör till

Här om dagen var jag och Sara ute och åkte presenning/sopsäck i en backe vid Vivalla. Vi hade jättekul och man kände sig som typ 12 år på nytt! Dock hittade jag lite ömma fläckar efteråt så man är nog inte som när man var 12 längre, haha.. Men roligt var det som ni ser:


Eftersom vi skulle ut och larva oss var jag ju tvungen att leta reda på mina thermobyxor som jag hade någonstans på vinden, och jag hittade dem som tur var! Jag hittade även mina vinterstövlar som jag haft för ett par år sedan men råkade dra sönder pälskanten på när jag brottades med att få på dem. De är aningen svåra att få på sig, blir liksom vakuum i skon. Nu så tog jag helt sonika och sydde ihop dem för hand och voilá så kan jag använda dem igen! =D
Apropå sy så gick jag på Hindersmässan med Elin, Emelie A och Åsa igår. Emelie J var också med en stund i början. Vi frös en aning då det traditionsenligt var ca -20 grader utomhus. Jag hittade jättefina gardiner så nu har jag varit så huslig så jag har sytt upp dem för hand (har ingen symaskin och de var ca 30 cm för långa) och hängt upp dem i köket. Det blev så snyggt!



Lite halvtaskig mobilbild, men kameran o sladden ville inte funka i datorn idag så jag fick skicka från mobilen via bluetooth. Teknikens under...

Idag ska jag åka med Jolie till travet för att möta upp en person som har med sig en sadel vi ska prova. Ska bli spännande och se om den passar. Annars ska jag köpa Pessoan som jag har lånat av Malin för den passar med padd under just nu och bredare lär hon (Jolie) ju bli.

Lagom typiskt så har jag dragit på mig en förkylning också. Det slår aldrig fel, varje gång jag lämnar blod så dyker det upp som ett brev på posten någon vecka senare. Fast nu när man pluggar kvittar det ju, men när jag jobbade och var tvungen o anstränga mig hela tiden ville man ju inte bli sjuk jämt.

~Carpe Diem~

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0