En hektiskt dag

Dagen började med att jag vaknade typ kl 6 och trodde nån gick in genom min ytterdörr. Vet inte vad jag drömt men jag var lite lagom skärrad iaf. Försökte somna om och lyckades väl sådär eftersom jag skulle upp typ 30 min efter. Då var det hur som helst sjukt segt så jag kravlade mig upp kl 7 tillslut. Cyklade ner till skolan med Elin och det var minusgrader och frost ute! BRRR.. Trodde inte kylan skulle komma riktigt ännu även om det är så himla vackert med alla höstlöv och frost!
Tentan kändes sjukt bra, så jag hoppas verkligen det gick så bra också. Satt och rullade tummarna i 20 min ungefär innan man fick gå ut. =) Så nu hoppas jag på VG haha. ;-)

Åkte sen ut till stallet och var där några timmar, fick sen köpa åt Maria på bolaget för att hon hade glömt sin plånbok med leg o allt hemma så hon trodde inte hon skulle få köpa nåt, haha. Kul att jag som brukar få visa leg på Ica köper 'ut' åt en som är 30 ;-)

Fick sen ta bussen från väster då hon hade bråttom till jobbet och efter sjukt lång väntan hamnade jag på skolan där givetvis allt fixande redan var klart med bord inför sittningen och så. Hjälpte till med lite annat och sen cyklade jag & Elin hemåt och jag åt dagens första mål mat..

Nu ska jag ta och åka iväg och bli klippt och sen ska jag åka och skaffa lite grejer som ska vara till sittningen i morgon.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0