Söndag vilodagen..?

Inte för mig iaf. Upp tidigt i morse (ja iaf kl 7..) och ut till stallet för att fodra och släppa ut hästarna. Sen mockade jag två boxar och fixade i ordning mat, vatten och hö i dessa boxar. Sen hade jag tänkt rida. Jolie var dock på annat humör så hon körde fullt ös genom hagen ett antal varv, jag fick jaga efter.. Inte kul.
Hursomhelst så fick jag tag på henne tillslut.

Tog in henne och bestämde mig för att göra något åt hennes typ 20 cm långa man. Den har fått växa lite fritt i vinter när vi ändå mest ridit i skogen eller vilat.. Nu ryckte jag den tunn och klippte den kort och prydlig till Jolies stora förskräckelse. Haha. Nä men hon gillar väl inte jättemycket när man rycker, det kan jag förstå, men annars gillar hon när man grejar med henne.
Sen red jag till ridhuset och dressyrade lite. Hon gick himla bra faktiskt. Det är roligt när man känner framsteg fast man inte ens tränar för någon. Det är skönt att jag har min duktiga medryttare som håller igång med sina pass också, det är utvecklande för Jolie. =)

Sen åkte jag hemåt, via Willys där jag hittade Alida som också handlade idag. Såg även typ 3-4 pers till i affären som jag känner. Alla handlar på Willys?

Ikväll har jag varit på Zumba. Eftersom jag var förkyld förra veckan har jag tagit det lugnt med träning. Det märktes för jag blev helt slut nu av detta passet. Men det är skönt, då vet man att man lever.. Haha =P


Nu ska jag försöka äta nåt annat än mackor, frukt, naturgodis och annat onyttigt. Jag  mår illa när jag tänker på mat så jag har bara ätit mackor hela helgen. Inte bra.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0