Kvällstur

Blev Jolie som fick sig en tur ikväll. Hade en plan på att rida båda men eftersom jag kom ut såpass sent så blev det bara en, men åtminstone en kan man ju tänka! Jag red ner längs vägen mot kohagen och ut på stubbåkern som var nyslagen och travade runt den ett varv. Jolie travade på lugnt och fint med lite eftergift, hon är verkligen cool numera. Var nog en 'dagen innan brunst' muppighet i söndags, synd det inföll på en tävlingsdag bara.
Red sedan över vägen och förbi kullarna och klättrade ner för den lilla slänten. Travade bort längs vägen igen och ut på det relativt nyslagna gärdet (andraskörd hösilage, givetvis rullat) som var perfekt underlag på. Där tog vi galopp runt på lite stora volter båda vänster och höger galopp. Kunde till och med rulla på bort mot svängen (hemåt) i galopp utan att hon drog, hon rullade bara på i lite högre tempo än när jag satt och jobbade på volterna. Kändes superfin så vi skrittade hemåt efter en stund.
Dock tokbrunstig fortfarande, kan inte gå genom stallet utan att stanna och kissa. Jobelle kunde knappt äta höet ikväll för att hon var tvungen att stå och titta på Bosse hela tiden. Herregud, ston.

Får hoppas det går över snabbt nu bara =P
 
I morgon blir det stallet på förmiddagen eftersom jag jobbar kväll till midnatt. På lördag åker vi till Stockholm och hämtar Jac. Om det är någon som vill följa med på utflykt så passerar vi Börjes i Upplands Bro på vägen upp har vi tänkt. Vi ska handla hästfoder, de har potatisprotein där förutom allt annat i Börjeskatalogen då. Eftersom jag jobbar till 14:45 så åker vi kl 15, räknar med att hinna dit innan de stänger 17.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0