Jobb igen

Har snart avverkat första veckan efter semestern. Den jag ersätter gick på semester igår så nu är det jag som har ansvaret för det jobbet 3 v framöver. Idag har det gått bra känns det som. Har ordnat med en del saker och svarat i telefon osv. Man är ju glad om man inte gör några misstag! =)

Har adressändrat nu från 1 augusti. Så nu är det officiellt att jag faktiskt bor här ihop med Daniel. Igår var vi hos mamma o pappa, mamma fyllde 51 år. Var trevligt, släktingar på besök och grillat i trädgården. Vi har köpt en ny tv också nu. Eller den lär ju vara Daniels eftersom han står på den, men vi bor ju ihop så den blir ju på så sätt våran. En plasma tv som vi hängt på väggen, känns himla modernt ;-)

Största helghobbyn just nu är med andra ord att plöja igenom filmer. =D

Fick veta förresten att alla inre tjänster på jobbet skulle utlysas på nytt i höst, så att folk får söka om dem. Den jag ersätter kommer söka en annan tjänst fick jag också veta, så det är ju fritt fram för mig att söka hennes nuvarande tjänst. Hon tyckte att jag skulle göra det också. =) Tänk om man har tur och får den! =O

Man får ju iaf göra ett försök.


Hästarna mår finemang på betet. Jac är stor nu, 125 cm fram o typ 130 bak. Väger säkert 200 kg! Jobelle har hunnit bli en månad och växer hon med, om än inte i samma tempo som grabben. Jilly har jag börjat rida igång lite sporadiskt och jag har hunnit sitta på Jolie en gång i hagen bara. Hon ska börja ridas om ett par veckor.

Nu ska jag nog ta o fixa lite mat så vi har något att äta ikväll. Daniel är iväg och kör cross så han lär vara hungrig när han kommer hem. Mamma har fixat hästarna idag så jag behöver inte åka ut. Funderade på om jag skulle rida Jilly men jag orkar faktiskt inte ta mig ut idag. Det får bli ridning i helgen. =)



Everything I do is for you
And you are every part of me
And I don't want to face
Another day
Alone
Without your love

- Älskar dig -


 

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0