Onsdag - Tv-kväll!

Bänkad i soffan som vanligt, framför Project Runway och sedan PussyCat Dolls uttagningen. Har ätit grillad kyckling från Icas varma "disk" och potatissallad med vanlig sallad också. Jättemätt!

Har också förätit mig på godis, som vanligt. Ska nog låta påsen vara till i morgon iaf ;-)

Idag har varit en trevlig dag. Slapp mardrömsturen på jobbet och körde i Kumla idag. Lugnt men ändå inte slött. Är betydligt mycket piggare idag än de senaste två dagarna. Efter jobbet hämtade jag bilen på Volvo, felsökt och felet upphittat. Läckande kondensor - byte osv går på 6300 kr =(
Men sen har man ju förhoppningsvis fungerande klimatanläggning i några år framöver!

Stallet idag; konditionsträning på Jilly. Red bort till en grässlinga runt en åker och rejsade, hon tyckte det var kul. Sedan gick jag av när vi var nästan hemma och plockade blommor i vägkanten medan Jilly nöjd käkade allt hon kom åt. =) Har en fin bukett i köksfönstret nu!

Jolie var inte dräktig med Impuls. Så nu byter vi hingst till Nobel, hon ska semineras så fort hon är i rätt fas. Hoppas på en jättefin bebis nästa år! Jilly kommer ju också nedkomma med en fin fölis!

I morgon ska jag åka och hälsa på Jolie och rida en sväng. Men jag glömde ridhjälmen i stallet! Får be mamma ta med sig den in till stan i morgon när hon åker ut på f.m.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0