Snart helg igen

Veckorna går så fort tycker jag , man hinner knappt med alls! Drygt halva praktiken avklarad och bara en inlämningsuppgift ligger mellan mig och examen. Äntligen strax klar med utbildningen!
Känns skönt att ha genomfört den utan några större besvär och det ska bli skönt att bara jobba ett tag. 
I morgon ska jag tävla dressyr, blir i laget för Loviseholm som jag är med . Jolie har ju inte tävlat än i år så vi får väl se om hon kan tänkas vara lite avslappnad och lugn, kan man ju önska iaf  :p 

Red igenom programmet igår och det kändes bra förutom när hon taggade upp och rann iväg. Får rida fram ordentligt innan.

Jonas var med och red en kort sväng på Jilly här om dagen. Det gick bra :) Gamla Jilly är ju så snäll och stabil så det funkar även med de som inte riktigt kan. Fast hon tog sig en liten galopp med honom bustanten ;)

Dock har vi bestämt oss för att hon inte ska finnas kvar så länge till. Hon är ju gammal och stel och har lite ont i benen av artros. I år har hon även ändrat sin metabolism och blev plötsligt lite tjock och efter vinterpälsen växte det ut en ny lång päls. Så har hon aldrig fått förut, det börjar helt enkelt bli dags. 

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0