Hästdag

Eftersom jag var ledig idag passade jag på att åka ut mitt på dagen då jag varken hade ut-eller insläppet idag. När jag kom ut tappade jag dock lite energi så jag satte mig i fikarummet och läste lite i senaste Hippson och efter 1 h dök Therése upp och vi fikade lite. Hon tar med sig Dante till Skåne i morgon så sen blir det tomt ett par veckor innan nästa hyresgäst flyttar in.
När vi fikat en stund och var klara tog jag in Jac och gjorde i ordning honom. Vi red bort till ridhuset och red ett litet pass, max 15 min eftersom han vilat en vecka som ordinerats p.g.a. sträckningen i bogen som han hade. Han kändes fin att rida och var väldigt positiv. I morgon får han vila och sedan blir det uteritt på lördag.
 
Efter att jag släppt ut honom så ville Jolie hitta på något sade hon. Hon stoppade i princip huvudet i Jacs grimma själv så jag hade inte så mycket val annat än att ta med henne ur hagen. Vi tog en promenad runt gården, vilket var ungefär lagom i hennes tycke för sedan var det kul att komma tillbaka i hagen igen.
 
Sista hästen att greja med idag var Jobelle som jag tänkte rida ut en sväng med. Vi red en runda som är både grusvägar och en stig i skogen. Där har det dessutom trillat ett träd som vi hoppar med stor förtjusning. Jobelle hoppade mycket fint idag med. Hon skötte sig alldeles utmärkt hela turen, lagom framåt och lugn/cool med situationen att vara ute utan hästsällskap. Det där är en himla bra häst! <3
 
 
 
En bild från idag på hemvägen

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0