Plugg plugg

Intensivplugg denna vecka (haha) inför tentan på fredag. Känns som hjärnan blir mer och mer mos för varje timme som går.. Är rätt många områden som ska täckas över så jag har snart bearbetat igenom dem alla ett varv. Bara att bita ihop och hoppas man klarar den så man kan gå vidare med nästa kurs och slippa göra om.
 
Våffeldagen idag, jag och Jonas tjuvstartade för ett par veckor sedan så vi får väl göra om det ikväll antar jag. Gott med våfflor är det verkligen!
 
Igår var vädret helt strålande fint, varmt som 17 verkligen! Dagen före det var det iskallt och blåste massor och idag är det kallt igen och blåser lite grann. Verkligen varannandagsväder såhär års. Jag önskar att det blev lite mer lagom varmt för blåst misstrivs jag något vansinnigt med. Känns som man fryser inifrån då.
Igår var jag på hoppträning med Jobelle som visade sig hosta en hel del när jag red. Avbröt passet i förtid ifall hon håller på att bli förkyld eller så. Har inte visat just något innan igår så det kom lite överraskande. Träningen gick ändå ganska bra det vi hann med. Var inte så mycket höga hinder utan mer fokus på tempo och antal galoppsprång, vilket är väldigt nyttigt att träna dagligen.
 
Idag fick hon givetvis vila och jag red ut med Jolie en sväng. Hoppade lite pinnar och for igenom en stor vattenpöl. Hon är verkligen en terränghäst den där :D
Skönt att börja kunna rida henne som vanligt igen efter operationen och ömfotheten efter att hon var oskodd en period.
 
Nu har jag nästan hunnit somna av tristess här så jag ska nog gå ut och ta mig lite luft så jag kan plugga lite till sedan.. Wish me good luck!

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0