OS-hjältar

Vårt finfina svenska gäng i fälttävlan gjorde bra ifrån sig i dagens terrängprov. Sara Algotsson-Ostholt delad ledning och Ludvig som är typ 21-22 låg länge 4 innan han petades ner till 7 plats. De andra gjorde också bra rundor vilket lade laget på en 3e plats inför morgondagens hoppning. Jag jobbar ju kväll då, och det skulle nog sändas på f.m. också, men då måste jag vara i stallet. Så det är ju om det går att kika på mobilen typ.
 
Skulle ha ridit idag, men terrängen drog över och jag var på O'Learys och såg den efter jobbet. När jag sedan tog in hästarna så satt en av Jac's skor löst IGEN och jag fick försöka fästa den lite hjälpligt. Inte alls fint med hans hovar nu, de kexar sig och är alldeles för övervuxna. Nästa skoning får vi nog ta 5 v bara för det här går inte. Tur hovis kommer på torsdag. Dock går det ju inte att rida som det ser ut nu. Lagom kul med en häst man knappt kan använda för att hovarna går sönder så fort.
 
I morgon blir det ridning av Jolie iaf. På onsdag skulle Therése rida henne så då kan jag ägna mig åt Jobelle. Verkar som om jag kanske kan hoppträna v. 33 ändå då Johan på jobbet ville byta jobbpass. Vore kul att komma iväg igen nu efter så långt uppehåll.
 
Nu, dags att sova. Over and out.

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0