Allmänt fullbokad

Känns som min tid inte räcker till riktigt iaf blir inte bloggandet prio ett kan jag säga. Veckan som har varit blev ganska intensiv, först de 3 sista passen på praktiken, sov alldeles för lite, åkte till Sari utanför Gnesta och hälsade på, kom hem mitt i natten. Åkte tåg till Stockholm på torsdagen och kollade in SIHS på Friends Arena med Tobias som hade en biljett över, himla kul var det! Sedan har helgen gått alldeles för fort, men så är det ju ofta när man tar sig lång sovmorgon och vips är halva dagen borta =P
Har grejat lite skolarbete, är en del saker som ska göras nu i veckan som kommer. Har föreläsningar i Västerås igen och snart är det tenta. Suck, två veckor kvar typ. Måste verkligen lägga upp någon struktur på det där så att det går lika bra som förra kursen helst.
Fick iaf VG på praktiken, det kändes bra =) Skämde bort mina handledare med lite choklad och köpte en orkidé till Anna och hennes man som lånat ut kontoret som jag sovit på. Det har ju verkligen underlättat för mig även om det varit lite obekvämt och inte som att sova hemma direkt.
 
Min bil är också fixad nu, det var inget stort fel utan en packning vid en ventil som var paj typ. Så enkelt men ändå så mycket symtom/krångel med bilen för det. Skönt iaf, nu rullar den som den ska, dock superskitig. Men jag tror jag skulle få hjälp att tvätta den, himla fint liksom =)
 
Nu ska jag käka lunch här och sedan kommer det 10 rullar halm på eftermiddagen som vi ska putta in på logen. Vem behöver gymkort?

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0