Paniken kommer krypande

Sista natten i lägenheten, känns som man aldrig blir klar och i morgon ska allt flyttas. Det är totalt kaos här med saker högt och lågt och fortfarande grejer kvar att göra. Men vissa saker kan man ju inte göra förrän det börjar bli mer plats att vara på. Som att kunna städa ordentligt t.ex. Blir tokig på allting som står överallt!
 
Har putsat fönstren och de blev renare åtminstone, att få dem helt icke flammiga är svårt faktiskt. Tur det inte är någon slutbesiktning nu iaf =P
 
I morgon återstår att köra iväg allt och att finputsa det sista, kl 12 så kommer vi få gå omlott med saker ut och in. Första gången jag flyttar ut samma dag som någon ska flytta in känns det som, har nästan alltid haft någon extra dag på mig förut. Såg att de som ska ut ur huset jag ska in i flyttade saker redan igår och idag stod det grejer överallt utanför stugan. Ska bli spännande i morgon att få in allt och se hur det blir, men av erfarenhet vet jag att det brukar ta någon vecka innan man fått ordning på allting.
Jag blir väl utan internet också första tiden eftersom det av någon outgrundlig anledning måste gå 8 arbetsdagar mellan två abonnenter..? Även om de har samma leverantör, helt sjukt. Bara för att det går via telefonjacket. Tur man har en smartphone.
 
Nu ska jag ta det sista badet på lång tid. Shower, here I come :'(

Mitrolle

Kämpar på i motvind för att få medvind

RSS 2.0